Chat with us, powered by LiveChat

Eigenaren

EIGENAARS

Wij bij Mallorca Home Villas bieden u een professionele service zodat u het meeste te halen uit uw woning door deze als vakantiewoning te verhuren.

We zijn gespecialiseerd in het integrale beheer van uw woning, en zorgen voor de marketing, het onderhoud en schoonmaak van de woning en het ontvangst van de klanten.

Als u voor ons kiest, dan zullen we - als uw woning voldoet aan onze vereisten - professionele foto's nemen voor in onze catalogus en uw woning via deze weg aan een groot aantal agentschappen en touroperators in het buitenland aanbieden.

De samenwerking met Mallorca Home Villas omvat, zonder extra kosten, de volgende services:

  • de presentatie van uw woning in onze catalogus;
  • het nemen van professionele foto's van uw woning;
  • het aanbieden van uw woning via diverse media en kanalen (agentschappen, touroperators, zakelijke partners, reclame, internet, sociale media en andere);
  • schoonmaak en onderhoud van de woning, en ontvangst van de gasten;
  • regelmatige informatie over de toestand van uw woning en over de reserveringen;
  • regelmatige en tijdige betaling, overeenkomstig de vastgelegde voorwaarden.

Het doel is u een optimaal rendement op uw vakantiewoning te bieden zonder enige beslommeringen.

PARTNERBEDRIJVEN

Als u manager bent van een bedrijf in de sectoren hotellerie, catering, voorstellingen of andere met toerisme verbonden sectoren en u wenst met ons samen te werken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, zodat we u in onze gegevensbank kunnen opnemen en aan onze klanten kunnen aanbevelen. Dankzij deze aanbeveling kunt u een referentie worden voor de honderden toeristen die ons elk seizoen bezoeken.

Contact informatie
De gegevens van de accommodaties
+